fbpx

Γενικοί Όροι Χρήσης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Καλά Μπλεξίματα είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, το οποίο ανήκει στην Καρμανιόλα Σοφία, έχει έδρα την Ασίνη στο Ναύπλιο, ΤΚ 21100, ΑΦΜ 062298259 και ΔΟΥ Ναυπλίου.

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις Χρήσης και Πώλησης, διέπουν τις συμβατικές σχέσεις μεταξύ της Εταιρείας και του εκάστοτε φυσικού προσώπου  που επιθυμεί να κάνει χρήση της Ιστοσελίδας και να προβεί σε αγορά των προϊόντων που διατίθενται μέσω αυτής.

Για να μπορεί να έχει πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, ο επισκέπτης καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης καθώς με την είσοδο του τεκμαίρεται ότι έχει λάβει γνώση και  αποδέχεται τους όρους αυτούς.

Προ της χρήσης της ιστοσελίδας, η εταιρεία συνιστά και προτρέπει όλους τους επισκέπτες και πελάτες να διαβάσουν με επιμέλεια τους παρόντες όρους πώλησης, ιδιαίτερα αναφορικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης και την πολιτική τιμών και πληρωμών καθώς και να επισκέπτονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα την παρούσα για την εξέταση τυχόν τροποποιήσεων των παρόντων όρων.

Εάν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε από τους όρους χρήσης και τις πολιτικές, αναφορές, δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που περιγράφονται στους παρόντες όρους χρήσης, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα.

Κάθε Πελάτης που προβαίνει σε αγορά προϊόντων από την Ιστοσελίδα θεωρείται ότι έχει πλήρως και ανεπιφύλακτα αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης, ως ενδεχόμενα τροποποιημένοι ισχύουν κατά την ημέρα της παραγγελίας.

Οι παρόντες “Γενικοί Όροι Χρήσης” μπορούν να τροποποιηθούν αυτεπάγγελτα και χωρίς προειδοποίηση.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρήση της ιστοσελίδας Καλά Μπλεξίματα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες (18 ετών και άνω), οι οποίοι έχουν δικαίωμα και δικαιοπρακτική ικανότητα,  οι οποίοι υποχρεούνται να μας παρέχουν ορθά και με πλήρη ακρίβεια προσωπικά στοιχεία, όπως το email, την διεύθυνση στην οποία θα παραδοθεί η παραγγελία, ονοματεπώνυμο και άλλα. Επίσης αποδέχεστε ότι δικαιούμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία που έχετε υποβάλει σε εμάς κατά την παραγγελία σας, μόνον αναφορικά με την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Επιπλέον σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο μας εξουσιοδοτείται να προβαίνουμε σε πιστωτικούς ελέγχους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ

Καλά Μπλεξίματα διασφαλίζει (σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία) την εχεμύθεια των προσωπικών δεδομένων, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ότι όλα τα προσωπικά στοιχεία των εγγεγραμένων και μή πελατών μας, δεν πρόκειται να κοινοποιηθούν σε τρίτους, να χρησιμοποιηθούν ανάρμοστα ή και να παραχωρηθούν.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, οι φωτογραφίες, τα κείμενα, τα λογότυπα κ.α προστατεύονται από το ελληνικό δίκαιο στις σχετικές διατάξεις “Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας”. Επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους μόνον στις περιπτώσεις που έχει από κοινού συμφωνηθεί.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ

Όλα τα είδη που προμηθευόμαστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι αυθεντικά και χειροποίητα.

Γενικότερα η ομάδα της Καλά Μπλεξίματα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια με το φωτογραφικό υλικό και τις περαιτέρω πληροφορίες να δίνουμε όσο το δυνατό καλύτερη εικόνα του εκάστοτε προϊόντος.

Ωστόσο οι εικόνες δεν αποτελούν παρά μια αναπαράσταση του προϊόντος και ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες διαφορές σε ορισμένες περιπτώσεις σε σχέση με το πραγματικό.

Ως εκ τούτου η Καλά Μπλεξίματα δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν ανακρίβειες, ασάφειες ή παραλήψεις.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΔΩΝ

Τα είδη της εν λόγω ιστοσελίδας διατίθενται για όλη την περιοχή της Ελλάδας αλλά και για το εξωτερικό. Είμαστε στη διάθεσή σας να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν διευκρινήσεις που αφορούν στο κόστος είτε στον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Κατά την υποβολή παραγγελίας, προκειμένου να κατοχυρωθεί ο πελάτης υποχρεούται να προβεί στην καταγραφή των πεδίων που κρίνεται απαραίτητη
προκειμένου να συνεχιστεί η παραγγελία.

Αξίζει ο πελάτης να δώσει προσοχή στα τεμάχια που έχει επιλέξει στο “καλάθι”, στα μεγέθη και στο κόστος τους.

Προκειμένου να καταχωρηθεί η παραγγελία του πελάτη καλείται να επιλέξει τρόπο πληρωμής και τρόπο αποστολής.

Μόλις καταχωρηθεί η παραγγελία αποστέλλεται email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει καταχωρήσει ο πελάτης για επιβεβαίωση. Από την στιγμή που θα καταχωρηθεί η παραγγελία σας θα ξεκινήσει η κατασκευή της και θα αποσταλεί σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Για τις παραγγελίες χονδρικής ο χρόνος που χρειάζεται για την κατασκευή είναι 5-7 ημέρες, το οποίο εξαρτάται από το μέγεθος της παραγγελίας. Στο διάστημα αυτό θα υπάρχει ενημέρωση για την εξέλιξη καθώς και την αποστολή της παραγγελίας σας με ενημερωτικό email.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι:

  • Αντικαταβολή
  • Πιστωτική Κάρτα
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η Καλά Μπλεξίματα συνεργάζεται με την ACS και τα ΕΛΤΑ για αποστολές εντός Ελλάδας η οποία παραλαμβάνει καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή  μέχρι τις 15:00, εάν η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι εκείνη την ώρα και εφόσον το προϊόν είναι έτοιμο προς παράδοση.

Σε διαφορετική περίπτωση ο χρόνος παράδοσης είναι 2 με 3 ημέρες για όλες τις περιοχές εντός Αττικής το οποίο εξαρτάται από την ποσότητα και τα είδη της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που δεν βρίσκεστε στον προκαθορισμένο τόπο παράδοσης κατά την άφιξη του κούριερ, σας αφήνει ενημερωτικό σημείωμα με τα απαιτούμενα στοιχεία του δέματός σας.

Έπειτα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση πελατών της ACS και να ορίσετε εκ νέου συνάντηση για την παράδοση.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Σε περίπτωση που έχετε παραλάβει την παραγγελία σας και επιθυμείτε να αλλάξατε ένα προϊόν, έχετε τη δυνατότητα προβείτε σε αλλαγή εντός 15 ημερών αν και εφόσον δεν είναι χρησιμοποιημένο.

Η διαδικασία επιβάλει να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω της σχετικής φόρμας που μπορεί κανείς να βρει στο πεδίο “Επικοινωνήστε μαζί μας”, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας προκειμένου να μας ενημερώσετε για το προϊόν που επιθυμείτε να παραλάβετε.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το νέο προϊόν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το προϊόν που αλλάζετε.

Έπειτα αναλαμβάνετε εσείς να αποστείλετε σε εμάς το προϊόν που επιθυμείτε να αλλάξετε.

Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που λάβετε κάποιο δώρο από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας και επιθυμείτε να προβείτε σε κάποια αλλαγή, είναι εφικτή να γίνει σε διάστημα 20 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Στην περίπτωση αυτή επικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσω της σχετικής φόρμας που μπορεί κανείς να βρει στο πεδίο “Επικοινωνήστε μαζί μας”, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, να μας ενημερώσετε για το προϊόν που επιθυμείτε να αλλάξετε και αφού σας ενημερώσουμε για το κόστος του, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης η μεγαλύτερης αξίας.

Στις περιπτώσεις δώρων, επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

Σε περίπτωση που θεωρηθεί εμπεριστατωμένα ότι το προϊόν που παραλάβατε έχει ζημία ή ελάττωμα επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας, είτε μέσω της σχετικής φόρμας που μπορεί κανείς να βρει στο πεδίο  “Επικοινωνήστε μαζί μας”, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Αφού μας ενημερώσετε για το προϊόν και το ακριβές ελάττωμα, μας το αποστέλλετε ως επιστροφή με δική μας επιβάρυνση και είτε μπορείτε να κάνετε αντικατάσταση σε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Αφού παραλάβουμε το προϊόν θα το εξετάσουμε και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες.

Αφού έχετε ολοκληρώσει με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει για το καλάθι σας, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε για οποιαδήποτε διευκρίνηση να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το καλάθι είναι άδειο.